karzum kirjutas:Kolmapäevakute juhendis pole kuskil vihjatud, et tegemist on mtb-kolmapäevakutega.
Ise olen mõlema poolt.
Vaata kolmapäevaku bannerit.
Kui kokku tuldi ja arutati seda kolmapäevaku asja, siis mõeldi seda puhtalt mtb üritusena, kuhu võiks ühe või paar maantee etappi ka sisse panna.
ma tahaks öelda, et palun tulge mõistusele mnt mehed ja naised... selle kolmapäevakuga on selline imelik asi, et selle "korraldamiseks" pole vaja mitmetelt instantsidelt luba küsida! isegi minu käest ei pea küsima
...ajage kamp kokku, tehke asfaldile kriips (stardijoon), leppige rada kokku ja sõitke ja võtke aega! või ajavad kõik neid kolmapäevaku punkte taga et peab ilmtingimata velo.clubbers.ee kolmapäevaku etapp olema? sorri vaan kui "virisen" aga miks ei või eraldi olla mnt ja mtb sõidud? see kolmapäevak oli nagunii see aasta selline testiversiooni moodi asi..
järgmine aasta (kui ikka on osavõtjaid mõlemas kategoorias) peaks tegema nii, et kolmapäevak on iga nädal: ja kordamööda mtb ja mnt.. ja eraldi arvestusega.. siis igaüks valib kas sõidab ühte või teist või mõlemat.. vabalt võib ka praegu juba nii teha, et mnt sõidud on eraldi aegadel.. samas ei pea välistama, et mõni kolmapäevaku etapp asfaldisõit tuleb... aga mida aeg edasi, seda pimedam ja mida pimedam, seda sitem on metsas sõita.. maantee on hämaraga sõidetavam kui mets.. seega sõidaks mina, veel niikaua kui saab, metsas.