Tere,
Otsin uut ratast, aga selles käiguvahetajate kirjus maailmas on päris raske orienteeruda. Kuidas Shimano STX ja C-050 ning C-202 omavahel võrreldavad on?
Mu eelmisel rattal olid STX vahetajad ja need toimisid aastaid laitmatult. Vahel veidi reguleerimist ja kõride puhastamist/vahetamist ja ratas oli jälle nagu uus. Nüüd viletsamat tagavahetajat küll ei tahaks enam.
aga aitäh!
taavi.
STX, C-050, C-202
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: STX, C-050, C-202
Lisaks eriku infole:taavi414 kirjutas:Otsin uut ratast, aga selles käiguvahetajate kirjus maailmas on päris raske orienteeruda.
Kuidas Shimano STX ja C-050 ning C-202 omavahel võrreldavad on?
Mu eelmisel rattal olid STX vahetajad ja need toimisid aastaid laitmatult.
.. viletsamat tagavahetajat küll ei tahaks enam.
Shimano 8-käiguline STX(-RC) oli omas ajas (96-00 a.) kõva sõna. Kui nüüd soovid samaväärset, siis pead juba leppima 9 käigulisega. Vanad-head 8-käigulised, nagu XTR / 900, XT / 730, LX / 560
on asendunud 9-käigulise XTR / 950või960, XT / 750või760, LX / 570või580, Deore / 510Või5?0.
Kindlasti ei tohi unustada vana Sachs-i st nüüdset Sram-i. Shimanole samaväärsed on:
Sram praegused X.O, X.9, X.7 või tiba vanemad ESP 9.0, ESP 7.0
Viimati muutis mart, 27. 09. 2005. 10:20, muudetud 1 kord kokku.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
minu poolt aksepteerituim mehann ütles, et stx on vähemalt sama hea kui deore. Nii et unusta need C-202 ja muu selline puru ära. Kui tahad vähemalt sama head aga mitte üle mõistuse kalleid komponente, siis vaata Deore/LX või 7.0/X.7 sarjade poole.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
Lahendus leitud
Suur tänu nõuannete eest. Author-i eelmise aasta Airline on see, mis mind nüüd mõnda aega edasi viib. Täiesti vastupandamatu (hinnaga) ratas! Ja mu nägu on jälle naerul tänastest padukatest hoolimata. 
http://www.author.sk/userdata/imagelibr ... IRLINE.jpg
taavi.
http://www.author.sk/userdata/imagelibr ... IRLINE.jpg
taavi.