Velod näitusele!
Velod näitusele!
Olen seda ju mõnda aega mõelnud. Meil siin Eestis on ju igasugu väga erilisi ja kobedaid sõiduriistu. Miks me ei võiks suvel kuskil kasvõi vabas õhus, heas meeleolus, oma sõiduriistadega koguneda? Saaksime ise kolleegide tehnikat uurida ja tavainimenegi saaks äkki selgema pildi, et rattal ja rattal on vahe. Kohale võiks meelitada ka paar velo shop?i väikse kaubaga ja know how?ga. Ürituse võiks planeerida mõne teise suurema tehnika võisltuse/festivali/ürituse sisse (oleks ka pealtvaatajaid). Et velod oleksid lihtsalt omaette alal. Võiks ju ka valida ilusama/parima ratta, jne. mida iganes.....
....laske fantaasial lennata....
....laske fantaasial lennata....
Re: Velod näitusele!
Seda kõike tehakse päris laialdaselt näiteks EEC raames?damn kirjutas:Olen seda ju mõnda aega mõelnud. Meil siin Eestis on ju igasugu väga erilisi ja kobedaid sõiduriistu. Miks me ei võiks suvel kuskil kasvõi vabas õhus, heas meeleolus, oma sõiduriistadega koguneda?

Sellega taheti sulle öelda seda, et sa vist pole tihe külaline võistlustel, kus selline mitteametlik rattanäitus iga kord olemas on.damn kirjutas:elion cup?il? mis ajal, kuskohas? igakord? ma tahaks väga näha neid riistapuid millest siin saidil lugeda võib....
Võta lahti EJL kalender ja tee oma plaanid. Meie toome oma rattad kohale, sina võid neid vabalt uurida ja puurida. XTR, X.0. ja kõik muu tehnika on olemas.
No ma ei tea, kas see nii lihtne nüüd ka on , sest ilma omaniku loata (no me ju teame palju rattaid on seal alas ning osad omanikud on ratastest eemal kas või siis supi järjekorras) ratta uurimine/puurimine peale sõitu võib tekitada nii ühemõttelist valestimõistmist, pluss aukartus kõvemate meeste ees teeb pooltel tagaotsameestel (kaasaarvatud minul) küsimise raskeks(ok , see rohkem oma probleem).Alvaro kirjutas: Meie toome oma rattad kohale, sina võid neid vabalt uurida ja puurida. XTR, X.0. ja kõik muu tehnika on olemas.
Samas , vaevalt selliseid rattaid nagu Mardil on (galeriist vaadatuna) ja nagu Soobelil (profiilist loetuna vägagi raritaarne tundub minu jaoks) kohtabki Elionil.
Aga kas sellise väljanäituse jaoks ka suuremat sorti huvi ja sealt edasi ka siis vajadus tekiks on iseasi .
muidugi!, ma arvan ka, et seal see uurimine/puurimine/torkimine ja küsimine nii lihtne ei ole. + veel tõik, et vanad ja rariteetsed ning ka uued ja uhked maantekad jäävad nägemata, seega kogu terviklik pilt eesti rattamaailmast/olukorrast, saamata.
Ma mõtlesin ikka korralikku näitust kus info silt (kaal, umbkaudne hind võib-olla, ja muud...) väljas ja omanik kõrval (noh niivõrd kuivõrd)...jne.
...huvi?...vajadus?.....et teada saada, peab proovima. Mina oleks optimist.
Ma mõtlesin ikka korralikku näitust kus info silt (kaal, umbkaudne hind võib-olla, ja muud...) väljas ja omanik kõrval (noh niivõrd kuivõrd)...jne.

Eesti, pisikese konnatiigina, ei kanna rataste seesugust näitamist välja. Liigvähe on huvilisi, veel vähem on eksponaate. Eestlane on suht ratsinaalne st ostab /valib sellise ratta, mis talle enim meeldib ja sõidab niikaua, kuni tollest tülgastus tekib või ratas otsad annab.damn kirjutas:
Viimati muutis mart, 03. 02. 2005. 23:47, kokku muudetud 2 korda .
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Hea idee. Sel juhul tuleks omajagu lokku lüüa, et siis maanteerattad ka punti saada. Ise olen vaid vanarauapäevadel käinud, aga sellisel ideel, kus k?ik rattad kokku saavad, on kandepinda. Ise suudaksin nii m?negi hea eksponaadi kaasa v?tta v?i laenata. Kui seda v?istlusega koos korraldada, siis peaks see v?istlus olema v?imalikult m?ne linna lähedal v?i sees, et külastajaid oleks ja siis rattaharrastusele rohkem reklaami teha. Stendid fotodega kuuluksid asja juurde.
mustal taustal helendab must vari
Pakun, et kui soovitakse rohkem külastajaid, peaks selline väljanäitus toimuma mingi suurema rahvaspordiürituse raames. Näiteks Tartu rattaralli v?i roheliste rattaretk. Mingi mäkket?usuv?istluse juures oleks asi vist ühekülgne?
Eesti ei ole mitte väike konnatiik, vaid pigem soo paljude konnatiikidega, kus ühe tiigi konnad teiste tiikide omi ei salli.
Tsiklifännid hoiavad minuteada suht tihedalt kokku, samuti ka autode tuunijad ja restaureerijad. Aga rattakultuuri koha pealt on olukord suht trööstitu.
V?i korraldaks kuskil kinnises ruumis hoopis mingi pikemaajalise muusemilaadi näituse, kus oleks kogu ajalugu ämblikust super-xtr-blaablaablaa-ni välja, tüüpilised Ukrainad ja 80-date ereliukased kaasa arvatud?
Eesti ei ole mitte väike konnatiik, vaid pigem soo paljude konnatiikidega, kus ühe tiigi konnad teiste tiikide omi ei salli.
Tsiklifännid hoiavad minuteada suht tihedalt kokku, samuti ka autode tuunijad ja restaureerijad. Aga rattakultuuri koha pealt on olukord suht trööstitu.
V?i korraldaks kuskil kinnises ruumis hoopis mingi pikemaajalise muusemilaadi näituse, kus oleks kogu ajalugu ämblikust super-xtr-blaablaablaa-ni välja, tüüpilised Ukrainad ja 80-date ereliukased kaasa arvatud?
mustal taustal helendab must vari
Teema on huvitav mullegi. Ilmselt oleks sobivaim koht TRR - seal kohal kõige rohkem huvilisi üle Eesti ning välismaalt. Usun, et kui Eesti proffid teistele ka räägivad, võiks isegi välismaallaste tiimirattad seina äärde ritta seada. Saaks hea näituse finishisse - tiimide rattad, rattapoodide kaup (reklaam
) ja huviliste velod. Teine samasugune Mulgi maratoni finishisse! Firmad peaks hooaja algul olema piisavalt huvitatud
.
Kolmas variant oleks mõne automessi külje alla ajada. Seal võiks vähemalt uut toodangut näha.

Kolmas variant oleks mõne automessi külje alla ajada. Seal võiks vähemalt uut toodangut näha.
tuksub-sõidan, tuksub-sõidan, tuksubtuksubtuksub - pean pausi...