Sarja aitab käigus hoida SKO Motors – Škoda esindus Laagris.
🗓 Keila terviserajad
Ma muidugi rattasõidust suurt midagi ei jaga, ehk paras diletant aga ikka julgen küsida, et miks XCO raja lõike ei kasuta? Seal ju julgelt pool ringist selline hea ja sisse sõidetud materjal, mida iga rattasõber naudiks. Miks selle toreda võimaluse ära jätate? Järele jääb lenksulaiune või napilt lenksust kitsam puude vahel poogeldamine?AhtiH kirjutas: 22. 07. 2026. 06:15 Nagu eelnevalt kirjutatud siis Kolmapäevaku rada on täiesti eraldi ja XCO rajast eemal. Kattub null meetrit.
See ei tähenda, et rada äge ei oleks.
Keilas piisavalt palju häid singleid, ei pea ainult XCO rajal sõitma.kalari kirjutas: 24. 07. 2026. 18:51Ma muidugi rattasõidust suurt midagi ei jaga, ehk paras diletant aga ikka julgen küsida, et miks XCO raja lõike ei kasuta? Seal ju julgelt pool ringist selline hea ja sisse sõidetud materjal, mida iga rattasõber naudiks. Miks selle toreda võimaluse ära jätate? Järele jääb lenksulaiune või napilt lenksust kitsam puude vahel poogeldamine?AhtiH kirjutas: 22. 07. 2026. 06:15 Nagu eelnevalt kirjutatud siis Kolmapäevaku rada on täiesti eraldi ja XCO rajast eemal. Kattub null meetrit.
See ei tähenda, et rada äge ei oleks.
AhtiH ja dh, miks nii tõredalt? Tõelised XCO entusiastid (te ju olete seda ju?) kasutaks ära võimaluse, et ala tutvustada. Ja mis saaks olla parem moodus, kui anda n-ö tavaratturitele tore võimalus nuusutada selle distsipliini jaoks loodud rada või osa sellest? Loomulikult, kõik kaelamurdvad lõigud välja jätta ning asendada n-ö klassikalise kolmapäevaku rajamaterjaliga. Rahulolevaid ja õnnelike oleks palju!AhtiH kirjutas: 25. 07. 2026. 08:36
Keilas piisavalt palju häid singleid, ei pea ainult XCO rajal sõitma.
Aga täna-homme saab ka XCO rada suuremast jamast puhastatud, mine kihuta terviseks.
Selge, teema maas!dh kirjutas: 26. 07. 2026. 17:03 Ei mina ega Ahti pole tänavuse Keila kolmapäevaku rajajoone autorid![]()