Kõik kiidavad et kasutavad tavalist vaha mille sulatavad ja leotavad selle sees lihtsalt ketti... millist vaha meie kaubandusvõrgust võiks panna peale?
Hetkel testin Wend Vaha mille kohta pole halba öelda. Sõidan õues iga ilmaga
See nüüd küll nadi kestvus selle jamamise peale.
Selline kestvus läbiaetud ketiga. Põhimõtteliselt kellel kõva ketikogu saatke mulle, ma jaman edasi nendega. Uue ketipuhul ma täitsa usun seda 300 km läbisõitu mis oz väljapakkus.
usssky kirjutas: 22. 12. 2019. 09:06 80km? Siis tuleb vahest tagavara kett kaasa võtta, või siis priimus.Jah kõik on planeeritav
![]()
Kas vahepeal siis ültse ei vahatanud, või kasutasid mingit pudeliseest lahusti põhist vaha?KaupoR kirjutas: 17. 10. 2022. 13:17 Tegin just oma maanteeratta ketile teise kuumvahatamist. Eelmine (esimene) kuumvahatamine oli 2474 km tagasi tutikale ketile.
Päris tahkeks vaha sees ei lase. Vaha kausi panen lõpus koos ketiga külma vette ja segan õrnalt kuni vaha paksuks läheb ja siis viskan keti külma vette, et vaha ruttu kõvaks läheks. Ma loodan, et nii jääb rohkem vaha keti vahele.KaupoR kirjutas: 26. 12. 2022. 22:21 Sa laseks nagu keti koos vahaga potis tahkeks, et kett selline klomp pärast välja näeb.
Sõltub tootjast. Shimanol on näiteks teatud mudelid kindla paigutusega (kirjadeta keti külg jääb sisse).kleemeti6 kirjutas: 29. 12. 2022. 20:55 Tere.Kas on oluline mis pidi keti peale vahatamist tagasi paned?
Funktsionaalne lugemisoskus: VÄGA HEArainerhq kirjutas: 31. 12. 2022. 08:03 Kaupo sõitis ühe vahatamisega 2500km, mitte see ei olnud keti eluiga.
Tänan selgituse eest. Minu funktsionaalne lugemis ja kirjutamise oskus tõesti pole suurem asi. Ma saingi nii nii aru, et ta sõitis 2500km ja siis viskas keti minemarainerhq kirjutas: 31. 12. 2022. 08:03 Kaupo sõitis ühe vahatamisega 2500km, mitte see ei olnud keti eluiga.
Minu jaoks on kõige keerulisem keti esimene pesu sellest tehase määrdest. Pesen 3-4 korda nitrolahusti või brake cleaneriga ja siis loputan atsetooniga 3 korda.