Scott Scale kaabeldus
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Scott Scale kaabeldus
Sain täna just õnnelikuks Scott Scale 30 raami omanikuks. Kohe tekkisid aga ka küsimused. Kuidas peaks vedama erinevad trossid/kaablid? Top tube'i all on 3 auku, eeldan et sinna keeratakse mingid vidinad, mis hoiavad kõrisid kinni?
Re: Scott Scale kaabeldus
Küsi Hawaiist Pirita poest. Sinna käivad spetsiomm kaablikinnitused.
Elan kahjuks Tartus ja siin pole neid saada. Kas keegi Tallinna inimene ei viitsiks neid mõne õlle eest hankida ja mulle saata? :p
Hawaii esindused/poed ka Tartus esindatudLoom kirjutas:Elan kahjuks Tartus ja siin pole neid saada. Kas keegi Tallinna inimene ei viitsiks neid mõne õlle eest hankida ja mulle saata? :p
Jah, ma olen kursistommike kirjutas:Hawaii esindused/poed ka Tartus esindatudLoom kirjutas:Elan kahjuks Tartus ja siin pole neid saada. Kas keegi Tallinna inimene ei viitsiks neid mõne õlle eest hankida ja mulle saata? :p
Aga Tartus neil neid jubinaid igatahes ei ole.
hawaii kaudu siis neid jubinaid tartusse ei saa tellida ?
Ei saa miskipärasttutermaa kirjutas:hawaii kaudu siis neid jubinaid tartusse ei saa tellida ?