Polari treeningpartnerit testisin ning iseenesest mõte on hea, kuid need VAJALIKUD numbrid seal ekraanil on nii imepisikesed (kui palju ees-taga oled), et kiire tempo pealt neid küll normaalselt lugeda ei õnnestu. Samuti ei saa ise mitte mingil viisil neid numbreid ja seda ekraani kuidagi kujundada. Lisaks ei saa seda ekraani esimest korda vaadates aru, et mida need numbrid seal kõik teevad.Mati kirjutas:V800 on kaks varianti tempokateks (pole kumbagi ise veekl kasutanud), mida mõlemat saab kellast sättida. Nt saab kellas "Timers" all sättida aja või distantsi põhiseid intervalle ja siis veel "Favorites" on valik "Race pace", kus saad panna omale eesmärk distantsi, eesmärk aja ning tuld.August87 kirjutas:V 800-l tunnen puudust nö virtuaalsest partnerist jooksu ajal. Vähemalt Garmin 310 oli olemas. See oli asendamatu abiline tempojooksude tegemisel...
Garminil on normaalne, saad ise teha endale kasvõi ühe suure ekraani kus kuvatakse aega sekundites ees/taga. Funktsionaalsuse mõttes saab Polar linnukese kirja, kuid kasutatavuse mõttes saab linnukese igal juhul Garmin.
Olen saanud nii mõnigi kord Garminil recovery check "Fair".Mati kirjutas:V800 on ka olemas sarnane taastumise hindaja "Status", kus neli kategooriat "Very strained", "Strained", "Balanced" ja "Undertrained". Minu puhul reageerib see küll suht adekvaatset pingutustele. Samas kohati küll tundub, et pakub pikemat aega kui ma reaalselt tunnetan (nt üleeilsest 6,5 tunnisest klassika suusatamisest peaksin välja tulema - st "balanced" tsooni jõudma - reedel kella 8:00'ks). Kell analüüsib igapäevast reziimi ja korrigeerib selle kohaselt ka taastumise aega.KaupoR kirjutas:Garminil on ka funktsioon, mis ca 10 minutit peale treeningu algust ütleb, et kas sa oled eelmisest treeningust taastunud ("Good", "Fair" ..). Ei ole mina sellel veel kunagi näinud muud näitu kui GOOD ja nii palju kui olen veebist lugenud, on seal 99,9% juhtudest GOOD. Seega suht kasutu näitaja.
Polari puhul peab ütlema, et tõesti Polar korrigeerib vastavalt Sinu treeningutele oma näitusid. Näiteks esimest korda üle 20km tempokat otsa joostes sain tagasiside stiilis, et "nüüd võid nädalaks puhkusele minna". Kui ma aga sellest välja ei teinud ning samamoodi jätkasin, siis paari nädala pärast üle 30km-seid jooksuotse tehes sain tulba vaevu üle punase joone.