spidomeeter
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Omal oli selline loll juhus BC800 juhtmeta kompuga...
Mingil hetkel ei näidanud enam kiirust, alguses natuke madalatel kiirustel näitas ja kiiruse kasvades hakkas valetama jne... Vahetasin sii spataka ära. Asi korras üheks päevaks. Lõpuks ostsin uue spidoka. Kui vana maha kakkusin, avastasin, et anduril oli mõlemal pool patarei kaas ning mõlema all loomulikult ka patarei. :s mina loll vahetasin ainult ühte... see mida ülevalt vaadates nägin.
Mingil hetkel ei näidanud enam kiirust, alguses natuke madalatel kiirustel näitas ja kiiruse kasvades hakkas valetama jne... Vahetasin sii spataka ära. Asi korras üheks päevaks. Lõpuks ostsin uue spidoka. Kui vana maha kakkusin, avastasin, et anduril oli mõlemal pool patarei kaas ning mõlema all loomulikult ka patarei. :s mina loll vahetasin ainult ühte... see mida ülevalt vaadates nägin.
ise veel P-sse ei tahaks uskuda. käin rattapoes kah läbi:-)specialized kirjutas: Kui kõik on järgi proovitud siis on spidokas arvatavasti lihtsalt p.....!
Aga kindlasti saab seda lasta korda teha!
aga jah miski kala on sees. imelik on see, et esimese sõidu ajal mingil määral näitas kiirust ja teine kord alguses kah aga siis hakkas jamama...
Oskab keegi öelda, kas VDO Cytec 15+ võib saada ühe aastaga patarei läbi? Eelmisel kevadel ostsin poest 2 ühesugust spidot ja neil mõlemal said juuni kuus üheaegselt patakad läbi- ostsin siis uued. Nüüd see kevad, kui rattad välja võtsin avastasin, et ühel on patakas tühi, teine töötab normaalselt. Kas on normaalne?
alar kirjutas:Oskab keegi öelda, kas VDO Cytec 15+ võib saada ühe aastaga patarei läbi? Eelmisel kevadel ostsin poest 2 ühesugust spidot ja neil mõlemal said juuni kuus üheaegselt patakad läbi- ostsin siis uued. Nüüd see kevad, kui rattad välja võtsin avastasin, et ühel on patakas tühi, teine töötab normaalselt. Kas on normaalne?
Aga äkki selle teise patakas töötab normaalselt sellepärast,et teda ple lihtsalt kasutatud niipalju kui seda teist millel patakas tühjaks sai!
Seda kui kiiiresti muidu VDO Cytec 15+ patakad läbi saavad ei oska ma küll öelda!
Tõsi ta on, et sellega, millel patakas läbi sai sõideti peale eelmist vahetust 2000 km ja sellega, millel veel töötab 1000 km, kuid enamus aega olid nad mõlemad kella reziimis ja tarbisid ühe palju voolu- nii et kui see teine siin kah lähema nädala jooksul pilti varna ei viska, siis on tegu maaväliste jõududega.specialized kirjutas:alar kirjutas:Oskab keegi öelda, kas VDO Cytec 15+ võib saada ühe aastaga patarei läbi? Eelmisel kevadel ostsin poest 2 ühesugust spidot ja neil mõlemal said juuni kuus üheaegselt patakad läbi- ostsin siis uued. Nüüd see kevad, kui rattad välja võtsin avastasin, et ühel on patakas tühi, teine töötab normaalselt. Kas on normaalne?
Aga äkki selle teise patakas töötab normaalselt sellepärast,et teda ple lihtsalt kasutatud niipalju kui seda teist millel patakas tühjaks sai!
Seda kui kiiiresti muidu VDO Cytec 15+ patakad läbi saavad ei oska ma küll öelda!
Või patakad (patakas) on lihtsalt praaktoodang!alar kirjutas:Tõsi ta on, et sellega, millel patakas läbi sai sõideti peale eelmist vahetust 2000 km ja sellega, millel veel töötab 1000 km, kuid enamus aega olid nad mõlemad kella reziimis ja tarbisid ühe palju voolu- nii et kui see teine siin kah lähema nädala jooksul pilti varna ei viska, siis on tegu maaväliste jõududega.specialized kirjutas:alar kirjutas:Oskab keegi öelda, kas VDO Cytec 15+ võib saada ühe aastaga patarei läbi? Eelmisel kevadel ostsin poest 2 ühesugust spidot ja neil mõlemal said juuni kuus üheaegselt patakad läbi- ostsin siis uued. Nüüd see kevad, kui rattad välja võtsin avastasin, et ühel on patakas tühi, teine töötab normaalselt. Kas on normaalne?
maavälisteks jõududeks on niiskus, patarei sisse pannud inimese näppude puhtus, anduri korpuse ja patareikaane tihedus, tingimused kus ja kuidas ratastega sõideti, patareitootja ebastabiilne tootmisprotsess jne.alar kirjutas:Tõsi ta on, et sellega, millel patakas läbi sai sõideti peale eelmist vahetust 2000 km ja sellega, millel veel töötab 1000 km, kuid enamus aega olid nad mõlemad kella reziimis ja tarbisid ühe palju voolu- nii et kui see teine siin kah lähema nädala jooksul pilti varna ei viska, siis on tegu maaväliste jõududega.
VDO pole samas viimastel aastatel töökindlusega väga hiilanud.
mis ikka targutada, uued patareid sisse ja vaadata mis saab.
VDO C08 (uus, 3 nädalat kasutatud, vett ei ole saanud, mehaanilisi ega füüsilisi vigastusi samuti mitte, paigaldatud korralikult) ja probleem järgmine: ükshommik olid imelikud sümbolid ekraanil, nupuvajutused ei toiminud, reset samuti mitte. Võtsin patarei välja ja sisse tagasi, asi pilti enam ette ei võtud. Esimene järeldus, et patarei tühi. AGA siis läksin sõitma ja 10 min sõidu järel võttis pildi ette tagasi, töötas korralikult, näidud ilusti normis. Vääga imelik. 2 päeva ei mingeid muresid, kõik töötas, kuid eile õhtul jälle - pilt kadus eest ära lihtsalt.
Homme proovin uue patareiga, aga sees on kahtlus, et see ei pruugi olla probleemi põhjus. Kellelgi veel selline anomaalia esinenud?
Kui patareis pole viga, siis kust otsast probleemile lahendust otsida?
Homme proovin uue patareiga, aga sees on kahtlus, et see ei pruugi olla probleemi põhjus. Kellelgi veel selline anomaalia esinenud?
Kui patareis pole viga, siis kust otsast probleemile lahendust otsida?
viewtopic.php?t=19106 samas foorumis müüdi just hiljuti sellist
Re: spidomeeter
teema on vana. Aga minu jaoks on nüüd küsimus aktuaalne. Mida võtta? WiFi vist pole vaja.
Äkki midagi ebayst soovitate. Mina leidsin sellist http://www.ebay.co.uk/itm/New-Type-Digi ... 2a1a1ca0f0 aga kes teab kuidas ta on töös
Äkki midagi ebayst soovitate. Mina leidsin sellist http://www.ebay.co.uk/itm/New-Type-Digi ... 2a1a1ca0f0 aga kes teab kuidas ta on töös
Sarnane olemas ka Eesti müügiportaalis, kül aga teise hinnaga:
http://www.osta.ee/veekindel-bike-digit ... 91215.html
Omaltpoolt soovitaks kül aga vaadata väheke tuntumate tootjate poole, n. VDO, Cateye, Sigma jne. Alguses ostes kül suts kallim, kuid kestab paremini minu kogemuste põhjal
http://www.osta.ee/veekindel-bike-digit ... 91215.html
Omaltpoolt soovitaks kül aga vaadata väheke tuntumate tootjate poole, n. VDO, Cateye, Sigma jne. Alguses ostes kül suts kallim, kuid kestab paremini minu kogemuste põhjal
Tegu on tootmisest mahavõetud Toppeak Panoram klooniga:jaser kirjutas: leidsin sellist http://www.ebay.co.uk/itm/New-Type-Digi ... 2a1a1ca0f0 aga kes teab kuidas ta on töös
Võtsin ühe eksemplari molekulideks, "aju" on täpselt sama nagu oli Toppeakil.
Vette kukkudes on veekindel ja jääb ujuma. Kontrollitud.
Sinine led taustavalgustus on väga lahja, pigem olematu.
Toruga kinnitusadapter sobib vaid tavalenksule, OS puhul peab tiba nuputama.
Minumeelest õigustab igati oma hinda.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.