http://www.roadid.com/Common/Catalog.aspx?C=RoadID#5
On kellegil midagi analoogset? Kaart taskus?
ID pael
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Re: ID pael
Sellise asjaga pole Eesti suurt midagi teha, kuivõrd plagu taga on ka süsteem, mis tagab abi ja toe kui midagi juhtuma peaks.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Ma olen ise rattaõnnetuselt sattunud opilauale ja tahaks vastu vaielda, et arstide silmis selline info kasutu oleks. ma olin küll võimeline ise rääkima ja haigekassa kaart ja muud dokumendid olid olemas aga oleks kõik need andmed puudunud ja ma teadvusetu, siis võib-olla ei kirjutaks siin praegu, opp toimus suure sisemise verejooksuga ja 1h oleks juba hilja olnud. Veregrupp, kontaktandmed lähedastega jne võiks ju peal olla. Või läheme täiesti äärmusesse, siis lähedased ei pea närvivapustust saama kui anonüümne jalgrattur liikluses hukkus ja sind vb pikemat aega kätte ei saa. Ja miks mitte saada kasvõi lähedatelt nõusoleks doonoriloovutuseks kui tõesti pilvepiiril hõljud, hea kraam sees mis mõnele võiks uue elu anda.
Training always works best when it’s built around your life, not the other way around.
Pmst võib ju omale igasugu kulinaid külge riputada (a la armee tag'id) koos andmetega või lausa tatoveerida, aga sest vähe kasu, kui seda ei osata näha või otsida.
RoadID idee on see, et seda teadvustatakse ka avalikult, st seda on tutvustatud vastavatele ametkondadele (kiirabi, politsei jne). Uuri natuke tausta juurde mis selle süsteemi taga on seal kaugel maal.
RoadID idee on see, et seda teadvustatakse ka avalikult, st seda on tutvustatud vastavatele ametkondadele (kiirabi, politsei jne). Uuri natuke tausta juurde mis selle süsteemi taga on seal kaugel maal.
velo clubbers