Kust leida Nexus 3 käiguvahetaja trumlisisest pulka?
Foorumi reeglid
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kõik siia postitatud ostu- ja müügikuulutused kustutatakse. Kuulutuste jaoks on eraldi foorumi alajaotus.
Kust leida Nexus 3 käiguvahetaja trumlisisest pulka?
Tere
Mul on Nexus 3 käiguvahetaja ja trumli sisse käiv pulk murdus ära. Ostsin uue kuid selgus, et see on liiga pikk.
1 käiku ei saa sisse panna. Poest öeldi, et neid lühemaid ei toodeta enam. Kas keegi teab, kus sellist juppi saaks?
Mul on Nexus 3 käiguvahetaja ja trumli sisse käiv pulk murdus ära. Ostsin uue kuid selgus, et see on liiga pikk.
1 käiku ei saa sisse panna. Poest öeldi, et neid lühemaid ei toodeta enam. Kas keegi teab, kus sellist juppi saaks?
Re: Kust leida Nexus 3 käiguvahetaja trumlisisest pulka?
Siin foorumis kõik tulemus-sportlased või poeomanikud, kes kolmekäiguliste rummusiseste käiguvahetajatega ei tegele. Eriti, kui mudel vanem kui 2 aastat. Müü maha ja osta xoooo1 ja kohe saad tagasisidet.samaljot kirjutas:Tere
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.
Kui pikk see uus on?
Ei tea täpselt, milline see pulk on, google piltide järgi tundub natuke keerulisem kui tavaline metallvarras, aga kas lühemaks ei saa käiata?
Zero the Hero
Hea pood kust sedasi öeldi Näha et jagavad asja. Pärnu HEs on pulgad olemas ja kui ma ei eksi siis isegi kolme pikkust.Häda pärast annaks ju lühemaks ka teha kui väga vaja.
Aitäh senise info eest! Mõõdan täna pulga üle.
Käiata väga ei anna, sest tal mingid spetsiifilised otsad, ühest otsast vedruga.
Käiata väga ei anna, sest tal mingid spetsiifilised otsad, ühest otsast vedruga.
Tallinnas Baltik Vairas, Betooni tänaval. Küsida võid veel AVSK Valdeku tänavalt