. Otsisin ja tahtsin eelmise fäti asemele uut. Soov lihtne, teostus not so much... Ühesõnaga kolasin mitu head kuud ringi, otsides oma " Sinilindu". Aga lõpuks kodu Ta leidis ja üks tegelane sai jälle oma suunurgad ülespoole. Tegu siis Treki mudelirea paksurattalisega, Farley 9.6 2022 mudel. Carbonipoiss
. Otsisin ja tahtsin eelmise fäti asemele uut. Soov lihtne, teostus not so much... Ühesõnaga kolasin mitu head kuud ringi, otsides oma " Sinilindu". Aga lõpuks kodu Ta leidis ja üks tegelane sai jälle oma suunurgad ülespoole. Tegu siis Treki mudelirea paksurattalisega, Farley 9.6 2022 mudel. Carbonipoiss .  Ja mitte ainult carbon vs alu, kaalult kergem, vaid ka hoopis teine tera sõiduelamuses
.  Ja mitte ainult carbon vs alu, kaalult kergem, vaid ka hoopis teine tera sõiduelamuses . Mina olen rahul ja tegelikult päeva lõpuks ongi hingerahu see, mis hea une toob
. Mina olen rahul ja tegelikult päeva lõpuks ongi hingerahu see, mis hea une toob
 🤍. Muretuid miile
🤍. Muretuid miile
Selline isend siis pildil--》https://www.trekbikes.com/us/en_US/bike ... d_bluedark

) , siis see on täpselt paras ja olen rahul.
 ) , siis see on täpselt paras ja olen rahul.

´
´