! Hooaja alguses sain oma nineri kätte ja mõtlesin kohe saagima hakata! Tehase std oli alu 680mm lenks. Upgrade-sin ratast veitsa kergemaks ja valikusse tuli 640 carboonleks (sellel tootjal laiemat polnud). Veits kahju oli kohe saagida ka seda lenksu ja mõtlesin, et proovin paar sõitu. 4cm oligi ju juba lühem. No poisid - see asi hakkas mulle meeldima! TOIMIS!! Juhtimine on rahulikum, keerata lihtsam, laskumistel käitumine veits teistsugune (tundus staabiilsem). Miinusena oskan tuua välja ainult ühe asja - kolmapäevakutel on puude ja võsa vahel palju "napikaid". Eks hooaja alguses sai ka mõni maokas sellepärast pandud
 ! Hooaja alguses sain oma nineri kätte ja mõtlesin kohe saagima hakata! Tehase std oli alu 680mm lenks. Upgrade-sin ratast veitsa kergemaks ja valikusse tuli 640 carboonleks (sellel tootjal laiemat polnud). Veits kahju oli kohe saagida ka seda lenksu ja mõtlesin, et proovin paar sõitu. 4cm oligi ju juba lühem. No poisid - see asi hakkas mulle meeldima! TOIMIS!! Juhtimine on rahulikum, keerata lihtsam, laskumistel käitumine veits teistsugune (tundus staabiilsem). Miinusena oskan tuua välja ainult ühe asja - kolmapäevakutel on puude ja võsa vahel palju "napikaid". Eks hooaja alguses sai ka mõni maokas sellepärast pandud  Olge tolerantsemad, uued asjad ei ole alati halvad!
 Olge tolerantsemad, uued asjad ei ole alati halvad!PS 29-ne toimib minu puhul, kui "rusikas silmaauku"!

Laia leistaga harjus kiiresti ja üpris mugav oli sellega liivastel singlitel telefoniga rääkides ühe käega kinni hoides sõita
 Laia leistaga harjus kiiresti ja üpris mugav oli sellega liivastel singlitel telefoniga rääkides ühe käega kinni hoides sõita