holden kirjutas:mart kirjutas:2004 Rock Shox Duke Race
holden kirjutas: uus kosmosetehnika ju pidevalt peale tulemas. Või tahad muuseumi avada?? Oleks muide esimene huviline

Mul on 04 Duke Race praegu küljes. 4. aasta jooksul null probleemi, ise hooldadan ja täiustan. Täidab teine kõik muu tagasihoidlikud nõuded. Vanainimese nostalgia.
Et hetkel komplekteerin vahelduseks uut FS ratast , siis esialgu ei taha/viitsi mõne teise amordiga jändama hakata. Amorti ümberlapata ei tahaks, jätaks vanale raamile mälestuseks ja uuele paneks täpselt samasuguse.
Rattanduse areng kosmosetehnika suunas mulle meeldib,kuid samas too areng näitab, et tootmisest kaovad nii mõnedki väärt vidinad. Tavaliselt on kadumise põhjuseks liigkõrge omahind. Nimekiri hingusele läind juppidest on oi-oi kui pikk - nt kasvõi, siin foorumis, legendaarne pudelihoidja, kummiga specialized rib gage, on nüüdsest tootmisest maas.
Aga mis muuseumisse puutub, siis too on mul omatarbeks juba ammu avatud. Rattad küll lähiminevikust, vanim 1992, kuid perfektses konditsioonis ja kasutuses.
Tööpaeval, kui ilm ilus, sõidan 5 km. Puhkepäeval olen korduvalt teinud lausa 7 km.