Lastekangru / 2. etapp
Lastekangru / 2. etapp
Škoda We Love Cycling kutsub: Škoda Kolmapäevakute teine etapp 26.04.2023 Lastekangrus.
Võõrustab Singel, info asukoha ja raja kohta SIIN.
Võõrustab Singel, info asukoha ja raja kohta SIIN.
Viimati muutis AndreK, 13. 04. 2023. 07:08, muudetud 1 kord.
Re: Lastekangru / 2. etapp
Kas k750 rajal on kõik rinnakõrgused langevad puud ära koristatud? Saaks harjutamas käia
Sellised, et üle ei hüppa ja alt ka ei mahu.
~nädala tagasi oli neid veel 10kond ees.
Sellised, et üle ei hüppa ja alt ka ei mahu.
~nädala tagasi oli neid veel 10kond ees.
Raja puudest puhastamine toimub selle reede õhtul ja laupäeval.
Võin appi tulla
Lastekangru on ikka super! Kusjuures ma ei mäleta, et oleks sedapidi seda rada kunagi sõitnud. Ikka oli väga hea.
K-750 on kõikide Eesti singlite ema. Tänud singlikatele, et võimaldasite meil seda aja peale jälle nautida!
Liivalaskumine oli ka hea mõte. Kindlasti parem mõte kui seda tõusuna võtta.
Liivalaskumine oli ka hea mõte. Kindlasti parem mõte kui seda tõusuna võtta.
Väga äge rada oli ning see laskumine ajas keskmist pulssi korralikult üles.
- Einar_Luiga
- Rattur
Tänud! Super rada!
Rada sõites tekkis sama küsimus mis Arnel, et niipidi vist polegi kunagi seda sõitnud võistluse raames (ei JRM-l ega kolmapäevakul), vähemalt mitte täies pikkuses? Väga äge ikka, puhas rõõm.
Video eilsest sõidust: https://www.youtube.com/watch?v=6UAaqeujWIE (kaamera sai tavapärase liiga alla suunatud nurga asemel hoopis liiga üles suunatud).
Video eilsest sõidust: https://www.youtube.com/watch?v=6UAaqeujWIE (kaamera sai tavapärase liiga alla suunatud nurga asemel hoopis liiga üles suunatud).
Mtea, mulle tundus see nurk küll täitsa spot-on. Väga hea perspektiiv tajumaks maastiku reljeefi muutust. Ja ühes kaskede vahel vingerdamise kohas tegid mu käed ka instinktiivselt lenksu rabamise tuksatusedh kirjutas: ↑27. 04. 2023. 08:54Video eilsest sõidust: https://www.youtube.com/watch?v=6UAaqeujWIE (kaamera sai tavapärase liiga alla suunatud nurga asemel hoopis liiga üles suunatud).
Hea video, ma kohe subskraibisin end vaatajaks. Tee neid veel
Õnnestus ka lõpuks kogeda seda mitme siinolija poolt ammu kiidetud rada ja jäin väga rahule. Mingitel hetkedel oli tunne, et tahakski jääda kulgema, kuigi tervislikel põhjustel ei oleks eile pikemalt suutnud.
Aeglasema otsa esindajana kiidan ka üldjoontes mugavaid võimalusi kiiremate möödalaskmiseks. Mõnus stressivaba sõit.
Aeglasema otsa esindajana kiidan ka üldjoontes mugavaid võimalusi kiiremate möödalaskmiseks. Mõnus stressivaba sõit.
Mulle endale tundub veidi imelik, kui nii üleval nurk on - tahaks et grammike lenksu või esijooksu oleks pildis enamiku ajast. Aga plaanin kõik kolmapäevakud ja tulevased XCO-d "linti" saada (Pirita XCO-l läks kiirustamiseks, kaamera külgepanemine ununes).erko kirjutas: ↑27. 04. 2023. 10:19Mtea, mulle tundus see nurk küll täitsa spot-on. Väga hea perspektiiv tajumaks maastiku reljeefi muutust. Ja ühes kaskede vahel vingerdamise kohas tegid mu käed ka instinktiivselt lenksu rabamise tuksatusedh kirjutas: ↑27. 04. 2023. 08:54Video eilsest sõidust: https://www.youtube.com/watch?v=6UAaqeujWIE (kaamera sai tavapärase liiga alla suunatud nurga asemel hoopis liiga üles suunatud).
Hea video, ma kohe subskraibisin end vaatajaks. Tee neid veel
Minu meelest oli ka ok kadreering.
Mis kaamera, mis sätetega ja kuidas kinnitatud?
Mis kaamera, mis sätetega ja kuidas kinnitatud?
Videost rajatähistust (puude vahele tõmmatud kilelinti) nähes tekkis tahtmine sõna sekka öelda. Nimelt on välismaised sõltumatud instituudid teinud kindlaks, et MTB rajalindi optimaalne kõrgus maapinnast on orienteeruvalt 50-60cm. Umbes põlvekõrgusel asuv lint on (kiirelt sõitvale) ratturile kõige mugavam "lugeda". Eriti oluline on see sik-sakitava singeltracki puhul. Seevastu jooksuvõistlustel võiks lint asuda 100-120 cm kõrgusel. Vot nii.