Ehk on kellelgi miskit head rada pakkuda

tänud juba ette

Sa mõtled sealt varemete kõrvalt otse mööda seda järsakut alla orgu või?emm kirjutas:Mulgi trass sisaldab veel häid kohti: Holstre-Polli suusabaas, Holstre-Nõmme. Varesemägedes on ka sõiduvõimalusi. Suvel teen soojenduseks tiiru lossimägedas, lauluväljakult rippsillani, sealt alla paremale läbi oru ning paremale ülesse filosoofia puiesteele, kust saab tagasi lauluväljakule.
Ma mõtlen teist sillaotsa. Sama rada pidi saab ka mõnusalt Ranna pst-le(õigem oleks sai, sest nüüd on solgitorupaigaldajad tekitanud kenakese mudatakistuse).maanus kirjutas:Sa mõtled sealt varemete kõrvalt otse mööda seda järsakut alla orgu või?emm kirjutas:Mulgi trass sisaldab veel häid kohti: Holstre-Polli suusabaas, Holstre-Nõmme. Varesemägedes on ka sõiduvõimalusi. Suvel teen soojenduseks tiiru lossimägedas, lauluväljakult rippsillani, sealt alla paremale läbi oru ning paremale ülesse filosoofia puiesteele, kust saab tagasi lauluväljakule.
rattaklubi mehed plaanivad pühapäev mulgi rada proovima minna.Konflict kirjutas:Aga mõnipäev võiks grupiga sõitma minna siis näitaks üksteisele radasi:)
Ja oleks huvitavam ka või mis te arvate?
Kui tulla varemetest ja ületada rippsild ning pöörata vasakule, siis seal on see hea laskumine.maanus kirjutas:Mul silmade ees mõlemad pooled ripukast, see tähendab et sealt järve poolsest otsast linna poolt tulles sillapealt paremale põõsasse pannes saab jah päris vinge rajaga alla järve äärde, aga kui sa mõtled linna poolt silla algusest sinna alla sõita siis mul hetkel sealt rada ei meenu, ma neid tiristasin küll enne TRM natuke aga no ei tule meelde... või pagan mind , ega sa seda puusilla juurest ometi ei mõelnud, sealt eemalt müüri äärest läheb küll rada alla aga mi?a ilma elukindlustuseta sealt alla ei sõidaks.
Kas käisite sõitmas? Raatsid faili jagada?opp kirjutas: ↑10. 11. 2023. 22:10Holstre ja Holstre-Polli ümbruses on võimalik umbes 20 km ring läbida, on laskumisi ja tõuse, singlilaadseid lõike leidub ka.
Osa sellest võib kevadisel Mulgi XXL maratonil kasutust leida. 12. novembril kell 12 saab Holstre-Polli keskuse juurest toimuma "giidiga sõit".
Tähistust ei ole.