Millised etapid 2008.a. Elion Cupile?- lisatud küsitlus!
Foorumi reeglid
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Võistluste osaluste müügifoorum asub: viewforum.php?f=152
Millised etapid 2008.a. Elion Cupile?- lisatud küsitlus!
Kuulda on olnud, et oktoobris otsustatakse millised etapid kuuluvad 2008.a. Elion rattamaratoni sarja.
Avaldame, siis ka omapoolset arvamust, mis meeldib, mis mitte; mis etapp võtta ja milline jätta?
Minupoolsed eelistused oleks järgnevad:
Kindlasti peaks jääma Rakvere, Rakke(nüüd te vist juba aimate kust ma pärit olen ), Rõuge ja Elva etapp.
Rakvere- kodurada
Rakke- Enno on ikka tõeliselt hingega asja kallal, korraldus super jne.
Rõuge- karm maastikusõit, hea korraldus, metsik loodus jne.
Elva- täielik vastand Rakverele ja Rõugele ning just sellepärast sobibki Elioni sarja. Ka kruus on maastik
Mulgi, Tallinna ja Otepää on sellised tavalised, klassikalised maratonid.
2007.a. kanditaatmaratoni Jõulumäe kohta ütleks, et minu arvates pole Jõulumäe valmis 1000-1500 ratturit vastu võtma, lisaks rajamärgistuse kalad ning liivane ja pehme rada- aga see on juba minu isiklik probleem .
Kokkuvõtteks võib öelda, et 2008.a. võiks olla samad etapid, aga nad võiks näiteks olla vastupidises/erinevas järjestuses.
Avaldage ka arvamust, äkki läheb otsustajatele korda!
Avaldame, siis ka omapoolset arvamust, mis meeldib, mis mitte; mis etapp võtta ja milline jätta?
Minupoolsed eelistused oleks järgnevad:
Kindlasti peaks jääma Rakvere, Rakke(nüüd te vist juba aimate kust ma pärit olen ), Rõuge ja Elva etapp.
Rakvere- kodurada
Rakke- Enno on ikka tõeliselt hingega asja kallal, korraldus super jne.
Rõuge- karm maastikusõit, hea korraldus, metsik loodus jne.
Elva- täielik vastand Rakverele ja Rõugele ning just sellepärast sobibki Elioni sarja. Ka kruus on maastik
Mulgi, Tallinna ja Otepää on sellised tavalised, klassikalised maratonid.
2007.a. kanditaatmaratoni Jõulumäe kohta ütleks, et minu arvates pole Jõulumäe valmis 1000-1500 ratturit vastu võtma, lisaks rajamärgistuse kalad ning liivane ja pehme rada- aga see on juba minu isiklik probleem .
Kokkuvõtteks võib öelda, et 2008.a. võiks olla samad etapid, aga nad võiks näiteks olla vastupidises/erinevas järjestuses.
Avaldage ka arvamust, äkki läheb otsustajatele korda!
Viimati muutis Eiffel, 02. 10. 2007. 19:47, muudetud 1 kord.
sa oleks siis võinud ju teha siis hääletuse, et milline etapp välja jätta - oleks olnud lihtne ja selge tulemusi lugeda. Minu vastuhääl läheb Kõrvele (ehk siis Tallinna RM). Samas pole ma kõige adekvaatsem hääletja, sest ma pole Jõulumäe maratoni sõitnud.
Naised saunas rääkisid, et linnukesed oksal laulsid, et välja kipub jääma Rakvere etapp
Naised saunas rääkisid, et linnukesed oksal laulsid, et välja kipub jääma Rakvere etapp
If everything's under control, you're going too slow!
Kuulsin ka seda saunajuttu. Kahju oleks sellest küll. Huvitav, millised on argumendid?
velo.clubbers.ee
Ritchey WCS QRS vektor
Ritchey WCS QRS vektor
Miks mitte ikkagi 8 etappi. 8-st 5 arvesse olekski parem variant.
Kui PEAB olema seitse, siis jäägu senised. Miks peaks asjata pingeid tekitama. Ei leia, et mõne etapi korraldajad oleks eriliselt kehvalt tegutsenud. Olen kaks viimast aastat osalenud ka Jõulumäe sõidul ja osalen ka edaspidi. Seal võib tõesti 1000 osalejaga raskeks minna.
Kui PEAB olema seitse, siis jäägu senised. Miks peaks asjata pingeid tekitama. Ei leia, et mõne etapi korraldajad oleks eriliselt kehvalt tegutsenud. Olen kaks viimast aastat osalenud ka Jõulumäe sõidul ja osalen ka edaspidi. Seal võib tõesti 1000 osalejaga raskeks minna.
Minu arust võiks samad etapid jääda, mis eelmisel aastal.
Jõulumäel oli ju sel aastal väga vähe osalejaid, mis näitab ka midagi. Kandidaatmaratoni vastu oleks suuremat huvi ootanud. Endal pole seal sõitmise vastu midagi, aga ise kohal käies nägin samuti, et tuhande osavõtjaga läheb seal jamaks...
Vast suudavad ka Tallinna maratoni korraldajad rohkem pingutada, sest nemad on seni minu arust kõige nõrgemad ja elavad edasi ainult tänu pealinna lähedusele.
Rakvere etapi, mis on kõige põnevam ja atraktiivsem, võiks rohkem kevadesse tõsta ja oleks sealgi osavõtjaid rohkem.
Elva etapp peab olema maantee austajate jaoks.
Ülejäänud etapid lisavad igaüks midagi omapärast ja ühestki ei tahaks loobuda...
Jõulumäel oli ju sel aastal väga vähe osalejaid, mis näitab ka midagi. Kandidaatmaratoni vastu oleks suuremat huvi ootanud. Endal pole seal sõitmise vastu midagi, aga ise kohal käies nägin samuti, et tuhande osavõtjaga läheb seal jamaks...
Vast suudavad ka Tallinna maratoni korraldajad rohkem pingutada, sest nemad on seni minu arust kõige nõrgemad ja elavad edasi ainult tänu pealinna lähedusele.
Rakvere etapi, mis on kõige põnevam ja atraktiivsem, võiks rohkem kevadesse tõsta ja oleks sealgi osavõtjaid rohkem.
Elva etapp peab olema maantee austajate jaoks.
Ülejäänud etapid lisavad igaüks midagi omapärast ja ühestki ei tahaks loobuda...
minule meeldiks kui elva asemele tuleks jõulumäe maraton, siis üks etapp Lääne-Eesti kandis ka.
Peaasi et välja ei jäetaks rakvere ja rõuge maratoni need kõige tõsisemad ja ägedamad. tallinna maraton peaks jääma juba selle pärast et ta tallinnlastele kõige lähemal, nagunii on enamus võistlused tallinnast väga kaugel.
Peaasi et välja ei jäetaks rakvere ja rõuge maratoni need kõige tõsisemad ja ägedamad. tallinna maraton peaks jääma juba selle pärast et ta tallinnlastele kõige lähemal, nagunii on enamus võistlused tallinnast väga kaugel.
vilts
Jõulumäe on küsitluses üleliigne See pole ju sarjas olnudki.
Samas on see küsitlus pigem illustratiivne, sest otsustab tuumik uste taga ja vox populi kontektsis ei saa siin enivei massi kätte.
Samas on see küsitlus pigem illustratiivne, sest otsustab tuumik uste taga ja vox populi kontektsis ei saa siin enivei massi kätte.
velo clubbers
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Üks mees: "Tapab tempo, mitte rada"
Kivipallur: "Tark teab, tugev teeb trenni!"
Tavaline jobu: "Ega maraton, kui tahab ikka maratoni nime kanda, ei peagi mingi morsipidu olema."
Olen rääkinud ühe asjassepuutuva tegelasega ja aru saanud,et tulevikus iga aasta vahetub üks etapp. Aga võistluse korraldamist(kui see ka Elioni sarja ei kuulu) ei keela keegi. Kui väljajääv etapp on populaarne ja kui etapi korraldajad on valmis seda tegema, siis ära ei jääks midagi. Lisaks olla kaalumisel üks rahvusvaheline sari, kus etapid toimuksid Eestis,Lätis ja võibolla ka Soomes. Eks näis.
sama asjasse puutuv tegelane ütles ka, et peamised väljalangemiskandidaadid olevat Elva ja Rakvere. Rakvere kahjuks rääkivat 2 ringi, varastajate ja katkestajate suur hulk, väike osalejate arv ning etapi korraldajate ja sarja sponsorite ning sarja korraldajate kehv teineteisemõistmine. Loodame siiski parimat, sest Rakvere kadumisega sarjast kaotab Elion ilmselt tõsiste mtb huntide silmis oluliselt väärtust. Lõplikku otsust veel pole.
Trennis tuleb sõita sama kiirest, kui võistlusel. Või isegi natuke kiiremini!
krt mehed, kui saunanaistest rääkida, siis võiks juba nimeliselt. mul hetkel nt küsimus kas selle saunanaise jutt on pädev või on tegu pigem isikliku arvamusega? milleks esitada fakte hämarate väidete alusel?
velo clubbers
No täpselt. Seniks ootame niisama, vaikselt.kaidok kirjutas:...Samas pole veel lõplikult midagi otsustatud...
velo clubbers
- vigurivänt
- Rattur