Kui peaks ikka järgmine aasta toimuma siis moment ei teagi kas minna uuesti soolona või proovida siis võistkonnaga.
Enda kõige raskem hetk oli hommikul kui päikesetõusis. Oli just teinud ca 1,3h peatuse, et veidi puhata ja ehk ka sõba silmale saada mis ei õnnestunud. Peale seda polnud tahtmist kuidagi edasi sõitma minna. Kerged külmavärinad oli tekkinud, selle pealetas ära abikaasa tehtud kuum tee ja 200g Tiina kommi aga jalad ei tahtnud kuidagi liikuma hakkata. Kulus terve ring, et ilusti uuest jalad käima saada.
Oma imestuseks oli see, et ühtegi tõusu ei jalutanud mitte kordagi vaid sai kõik ülesse keritud.
Seda hetke ma ei pannud tähele. Muidu oleks olnud veel ehk võimalus ringid tagasi sõita.Rivo kirjutas:Pikutasin kokku ca. 1h45min. Sellest kuskil 30min. lihtsalt hoidsin silmi kinni - seda ei saa minu arvates magamiseks nimetada. Peale pikutust oli minek värskem.
Hiljem juba Rivo jälgis päris hoolega, et ma silmist ei kaoks ja üksi ringile ei läheks, sama tegevus toimus ka Tiimo ja Rivo vahel. Nii siis saigi boksides jälgitud üksteise tegevust ja kohe ringile mindud kui keegi oli nõuks võtnud seda teha.
Parim hetk minu jaoks oli hommikul kokatädide saabumine ja nende poolt valmistatud pudru. Oli juba nendest viineritest, rosinatest ja banaanidest villand ja magu lausa nõudis kohe midagi rammusamat.
Mõned pildid Rakke 24h