rein113 kirjutas:
Juhul, kui mingil põhjusel ei kulge, siis on ostjale VÄGA OLULINE saada kohe vastav info ja ALATI saada kontakti müüjaga.
Ma olen kindlasti vale inimene seda kommenteerima, sest ei tea antud juhtumist midagi ja ka et-bike köögipoole detailid on teadmata. Samas tahan siiski rõhutada, et et-bike suurimaks plussiks on usaldus, hea hind, suur valik ja selle hinna juures tellimise lihtsus/mugavus. Alternatiivideks on välismaised netipoed (hea hind, kuid keerukam tellimine) või kodumaised rattapoed (kehv hind, olematult väike valik, aga kauba saad kohe kätte).
Tingimus, et ALATI saab kontakti on üsna suur nõue ja eeldaks põhikohaga töötajate olemasolu. Kompromissitult hea klienditeenindus on kallis lõbu ja kergitaks hindu päris arvestatava protsendi võrra. Mina näiteks ei ole nõus selle eest maksma. Samuti ei ole ma nõus maksma ka suurema laoseisu hoidmise eest.
Tegelikult on nende klienditeenindus väga hea. Ja ku mõne aja pärast hakkaks saama ka infot tarneaegade kohta, siis oleks tulevikus ka Reinu probleemid olemata.
Ja lõpetuseks: minu naaber käis augustis ühes tuntud rattapoes lihtsat juppi küsimas. Vastuseks sai, et kevadel telliti, aga ei tulnud. Järgmisel kevadel teeme uue tellimuse, ehk siis tuleb. NB! Tegemist on antud kaubamärgi ametliku ja vist ka ainsa maaletoojaga.