[quote="maria"]suusaprillidel kipub pilt niigi üsna ruttu uduseks minema ja eriti kiiresti toimub see soojemate ilmadega +-5 ja hetkel kui hoog väheneb (st sundventilatsioon lülitub välja

)
kui sinna alla tavalised prillid panna, siis liigub õhk veel kehvemini ja mu kogemus ütleb et ei loe siin see kas suusaprill mõeldud tavaprillikandjale või mitte. 10 a prillikandja staažiga olen taandunud selleni et kui vähegi kannatab, siis ei jända suusaprillidega ja kui enam muud moodi tõesti ei saa (tihe lumesadu vms) siis püüan käsikaudu suusatada/lumelauatada

kas siis ilma optiliste prillideta või vahelduvas uduvines suusaprillidega.
soovitan kasutada spets udutamisvastast prillikemikaali, mida korralikumas prilli ja spordipoes pakutakse. udumuret ta ei likvideeri, aga vähemalt lükkab grammivõrra edasi udu teket. töötab ka samamoodi nii optiliste, suusa kui ka ujumisprillide jne puhul.
väga mugav on muidugi suusaprillidega kontaktläätsi kanda, kui silmad kannatavad (mul kuivad silmad ja eriti seda ei praktiseeri)[/quote
Endal on Oakley ja poisil Scott suusaprillid ,ei ole kumbalgi õnnestunud neid uduseks saada (ei + ega kõva - kraadiga). Scottil peaks ka spetsiaalselt prillikandjatele mõeldud suusaprillid olema(Pirita Hawaiis olid täitsa mõistliku hinnaga eelmine aasta).